Monster High Legetøj

Monster High legetøj er en meget vellykket stykke legetøj franchise, der er noget der ligner Bratz dukke linje, da begge består af edgy , fashionable tegn med attitude. Ligesom mange andre legetøj franchise , er Monster High legetøj meget mere end en dukke linje: Det er en multi – platform franchisen består af legetøj, dvd’er, en web- serie, musikvideoer , videospil, bøger, tøj tilbehør og meget mere.

Monster high dukker fra Mattel

 
Mærket udmærker sig med sin unikke , snoet univers inspireret af monster film og sci-fi horror . Alle figurerne er enten efterkommere af kendte film monstre eller en slags levende døde zombier. Mens Monster High slogan er ” Vær dig selv , være unikke, være et monster ! ” , Denne franchise kommunikerer også dybere budskaber til sit unge publikum . Eks. de kendte Barbie produkter kan også lokaliseres her poå sitet Faktisk afslører et nærmere kig på historierne i Monster High , at det er helt i sync med Illuminatis dagsorden , da det fremmer temaer som hypersexualization , overfladiskhed , en kultur af død og endda Monarch Mind Control . Som det ses i tidligere artikler på dette site , disse temaer er rigelige i massemedierne , og det faktum, at de er til stede i en dukke linje for børn beviser også, at der er en løbende indsats for at eksponere påvirkelige sind til et bestemt sæt af symboler og værdier.