Playmobil Brands Online

Hvis børnene elsker kreativ leg med figurer, er der masser af muligheder med det Tyske legetøj med de små plastfigurer. Man kan sagtens finde billigt Playmobil online her hos os. Legetøjet fra Playmobil er pakket i store flotte æsker, med kendetegnet af forskellige farver alt efter hvilken serie man køber. De mest populære legetøjsserie fra Playmobil er flg. serier.

  • Playmobil Bondegård er en del af serien som originalt hedder Country. Playmobil bondegård indeholder alle tingene til bondegården, inkl. den store bodndegår med økologisk butik.
  • Playmobil Politi er en super populær serie, med polistation, politibil, politi motorcykel, og alt hvad man skal bruge til at bekæmpe forfrydere. Playmobil Politi er en af de mest populære serie i legetøjet fra Playmobil,
  • Playmobil Brandvæsen er en serie som ligner politiserien, med Playmobil brandvæsen er knapt så omfattende som politiserie. Serien toppes med den flotte brandstation, med lyd og sirener. I brandvæsen serien, er der også brandbil, stigevogn og meget mere.

 Nostalgi hos Playmobil. Dette flotte Wester Fort er netop udgivet af Playmobil. Stort set magen til 80ernes bestseller.

Snart følger flere produktbeskrivelser fra Playmobil.