LEGO Wear

LEGO er meget andet end bare klodser og legetøj. De senere år er en række nye produkter begyndt at skyde frem med det røde logo. Indenfor børnetøj hedder mærket LEGO Wear eller på Dansk LEGO tøj. Denne tøjserie, produceres og sælges i hele verden. Selvfølgelig har det meget stor betydning at det lille røde logo er så kendt, men kvaliteten er faktisk, rigtig god i forhold til prisen. Noget af det mest populære er helt klart en LEGO Wear Flyverdragt hvor man får et moderne design, samtidig med at prisen er spislig, i forhold til andre mærker i samme kvalitet. Priserne ligger fra 599,- til 999,- dog forventes en lille prisstigning til næste sæson. LEGO Wear er også populære i alt andet overtøj, og hvem kender ikke den gode kvalitet i en LEGO Wear Jakke med fantastiske motiver, og mange flotte farver. Ellers er LEGO Wear meget kendte indenfor skitøj og tilbehør til vintertøjet. Et meget populært produkt er således også de mange forskellige farverige LEGO Wear Huer og Handsker som fåes i en hav af farver og forskellige designs. God vinter med LEGO Wear