Nye Legetøjs Mærker

Så er der længe ventet nyheder fra Mattel, denne nye serie mest beregnet til piger, er faktisk, udviklet i forlængelse med Barbie dukkerne. Serien er beregnet til piger og er lidt mere hårrejsende. Mærket er Monster High og er 6 figurer, alle piger med forrygende uhyggelige navne. Ale navnene, minder om uhyrer, vi alle kender, fra film og andre kendte navne. Serien, er bare perfekt til piger. Til drengene er der også kommet nyt legetøj i form af fly, kørertøjer og helikoptere fra mærket Air Hogs der er en helt ny teknisk legetøjsserie, med bla fjernstyret helikopter der kan ogtage film, og andre helikoptere der kan skyde med misiler. Kanon legetøj til drenge fra 8 år og opefter. En helt nyt program i våben til børn er Max Force der giver en meget realistisk og medrivende leg for raske drenge. Max Force er et genialt system, hvor geværene og pistolerne, skyder med papirkugler. Papiret er specielt ammunition som købes løst, geværene væder så papiret en smule, så det bliver porøst, og går derefter let itu, så det ikke laver øjenskader osv. Virkeligt sjovt legetøj fra disse 3 nye mærker, som kommer til at præge legetøjs markedet iår. Masser af underholdning til voksne og børn.