Legetøj

Her er bloggen som handler om alt til børn. Bloggen konsentrere sig om legetøj fra de forskellige producenter. Hvert barn har brug for legetøj. Barnet har hurtige krop og hjernens udvikling, og stærk indlæringsevne, vil multi-sensorisk stimulation hjælper en afbalanceret udvikling af multiple intelligenser. At spille legetøj er befordrende for børnene forståelse og kognitive evner, intelligens, følesans, atletiske evner og andre funktionelle udvikling.

 

Babylegetøj fra bla. Fisher Price er populært, til bla. indlæring og tidsfordriv til babyer fra 0-12 måneder. Også legetøj fra den Amerikanske legetøj producent Lamaze er yders populært til inlæring til de mindste børn.

Børn har forskellige udvikling og vækst karakteristika på forskellige aldersgrupper stadier. Ifølge de følgende karakteristika, giver denne artikel, du med de relevante børn legetøj på forskellige aldersgrupper stadier.

Baby på dette tidspunkt er meget følsom over for lyde. Legetøj, der kan gøre lyd og stemme mødre vil alle gøre ham lykkelig. Anbefalet legetøj inkluderer seng klokke, musik boks, og slagtøj klaver.

Baby på dette tidspunkt bliver interesseret i de karakteristika og bevægelser af objekter. Derfor vil bevægelige og overskuelige ting være barnets favorit. Anbefalet legetøj er de snoede små mobile legetøj.

Legetøj, der kan øve hånd-øje koordination og kan bevæge sig langs en bestemt spor vil blive afholdt af barnet i denne periode. For barnet i stand til at arbejde, vil bolden bringe dem en masse sjov. Anbefalet legetøj indeholder små kugler, sæt med tønder, og tre-dimensionel bog.

Legetøj til de større børn fra bla Mattel er populært. Mattel producerer bla. de kendte Barbie dukker og er i øvrigt verdens største producent af legetøj til børn.

Siden udviklingen af ​​fantasi, kan lide barnet på dette tidspunkt rollespil. Baby af forskellige køn har flere åbenlyse præferencer legetøj, såsom drenge som kanoner og bil, og piger som dukker. Du kan også vælge barnet køkken legetøj, medicinsk legetøj, lad ham spille forskellige roller. Anbefalet legetøj kan nævnes: biler og legetøjspistoler for drenge, og dukker for piger.

For børn på dette tidspunkt, styrke bør håndkraft og stabilitet, og øger den taktile stimulation. Legetøj som cykler kan træne musklerne koordination og balance af store motoriske færdigheder. Desuden kan legetøj og spil på dette tidsrum også tilføje matematiske principper. Anbefalet legetøj kan nævnes: Play House legetøj, cykler og perle.

Børn fra 4 år, er den bedste alder til at acceptere en række ting, udvikling af billedet og opfattelsen den mest følsomme, stærk mekanisk hukommelse evne, abstrakte og logiske tænkning begynder at udvikle sig. Børn på nuværende tidspunkt har en stærk nysgerrighed og lyst til viden, forbedret muskel fleksibilitet og koordinering med øjne, styrket mængden af ​​motion og opmærksomhed holdbarhed, og der er en grad af formål og planlægning i at spille legetøj. Anbefalet legetøj omfatter: legetøj, sports-og intellektuelle legetøj, såsom at hoppe reb, blokke, puslespil.